Харчування в санаторії займає не останню роль в процесі одужання людини.  В ідеальних умовах в повсякденному житті їжа повинна бути збалансована і насичувати організм корисними речовинами, білками, жирами і вуглеводами.  Прийом сніданку, обіду і вечері бажано здійснювати в один і той же час щодня. Це запорука правильного способу життя, здатності організму чинити опір зовнішнім негативним факторам.  На жаль, мало хто з людей дотримується даних правил. Швидкий темп життя, робота, побут іноді змушують відмовитися від двох прийомів їжі і насолодитися лише щільною вечерею. Організм реагує зниженням імунітету, частими застудами та іншими захворюваннями.

Організація харчування в санаторіях налаштована на наступні результати:

  • підвищення імунітету
  • насичення організму корисними речовинами
  • збалансований прийом білків, жирів, вуглеводів
  • налагодження роботи травної системи

Стандартне харчування

Розраховано на відпочиваючих, які змушені дотримуватися лікувальних дієт.  При цьому харчуванні в санаторії меню складено за участю лікарів-дієтологів і кухарів.  Відпочиваючим подаються перші, другі, м’ясні і рибні страви, десерти, сезонні овочі і фрукти.  Кулінарна обробка може бути будь-якою – це і смажені, і варені і тушковані блюда. Щодня регулюється лише продуктовий набір, щоб кожен відпочивальник з стандартного меню отримав необхідну норму білків, жирів, вуглеводів, а також усіх вітамінів і мікроелементів.  Харчування в санаторії “Борисфен” триразове за графіком. За час перебування у нас ви знизите навантаження на свою травну систему, при цьому харчуючись ситно і смачно. Після закінчення відпочинку ви обов’язково відчуєте легкість у всьому організмі і, можливо, харчова звичка харчуватися за графіком перейде за вами в звичайне життя.